Hotel Bergheimat

Prijs : € 58.53

Zwitserland

Saasdal

Wintersport


Hotel Bergheimat Ga naar Alpenreizen-nl

voor € 58.53

Bekijk alle informatie en beschikbaarheid bij Alpenreizen-nl.

Dit leuke hotel bestaat uit twee delen, Hotel Bergheimat en Haus Moonlight.

Dit gezellige familiehotel is gericht op het welzijn van de gasten en dat is te merken: het personeel doet er alles aan om het haar gasten naar de zin te maken.
Vanaf het balkon van dit karakteristieke Oostenrijkse hotel kun je genieten van het prachtige uitzicht op de omliggende bergen met maar liefst 18 '4000-ers'.

De ligging, direct naast de skilift Kreuzboden-Hohsaas, maakt deze accommodatie tot een ideaal vakantieadres voor de wintersport met familie of vrienden. In de zomer zijn Hotel Bergheimat en Haus Moonlight een perfecte uitvalsbasis voor prachtige wandelingen in het Saasdal, het wandelparadijs in het Wallis.
Na een dag in de bergen kun je heerlijk genieten van de spa in het naastgelegen hotel Etoile, waar je helemaal tot rust komt in een stoombad of sauna..Kaart

Eigenschappen
Naam Hotel Bergheimat
Zwitserland
Saasdal
Type Wintersport
Aanbieder Alpenreizen-Nl
Accomodatie Hotel
Exclusief toeristenbelasting | reserveringskosten | bijdrage calamiteitenfonds | Lokale heffing (Logiernachttaxe): € 2,91 p.p.p.n. (vanaf 6 jaar) | Bij verblijf op 31 december geldt een toeslag voor het oudejaarsgaladiner: € 17 p.p. / kinderen van 0 t/m 5 jaar gratis
Serive met ontbijt en diner
Regio Wallis