Hotel Eden

Prijs : € 61.59

Zwitserland

Saasdal

Wintersport


Hotel Eden Ga naar Alpenreizen-nl

voor € 61.59

Bekijk alle informatie en beschikbaarheid bij Alpenreizen-nl.

Centraal midden in het dorp Saas-Grund, omgeven door een indrukwekkend bergmassief, ligt het door velen geliefde Hotel Eden.

Een bijzonder gemoedelijk hotel, dat wordt gerund door de familie Burgener, die er alles aan doen om hun gasten een fijne tijd te bezorgen. Je kunt je hier lekker laten verwennen! Dat begint al met het lekkere ontbijt, maar ook in de avond worden hier bijzonder smakelijke gerechten en Walliser specialiteiten uit de keuken getoverd.
Vanuit de kamers geven de balkons een leuk uitzicht op de omliggende bergen van het Saasdal. Zowel in de zomer als in de winter een lust voor het oog!
Het hotel is een uitstekende uitvalsbasis voor je vakantie, Of je nu wilt gaan wandelen, fietsen, mountainbiken of de omgeving wilt gaan verkennen.

De combinatie van de veelheid aan mogelijkheden in het Saasdal en de gezelligheid van dit familiehotel maakt dat Hotel Eden zowel in de zomer als in de winter veel terugkerende gasten kent..Kaart

Eigenschappen
Naam Hotel Eden
Zwitserland
Saasdal
Type Wintersport
Aanbieder Alpenreizen-Nl
Accomodatie Hotel
Exclusief toeristenbelasting | reserveringskosten | bijdrage calamiteitenfonds Lokale heffing (Logiernachttaxe): € 3,20 p.p.p.n. (vanaf 6 jaar)
Serive met ontbijt en diner
Regio Wallis