Hotel Siegelerhof

Prijs : € 602

Oostenrijk

Mayrhofen

Wintersport


Hotel Siegelerhof Ga naar Bizztravel-wint...

voor € 602

Bekijk alle informatie en beschikbaarheid bij Bizztravel-wintersport.

Op een rustige locatie, maar toch nog in het centrum van Mayrhofen ligt het gezellige Hotel Siegelerhof.

Dit authentieke hotel is gevestigd in een 100 jaar oude boerderij. In de oude salon van de boerderij kwam vroeger iedereen samen om samen muziek te maken: deze originele volksmuziek: 'de Siegelers' is bekend over de hele wereld. De kamers zijn eenvoudig, maar gezellig ingericht en voorzien van tv, Wi-Fi en een nette badkamer met douche. Bovendien hebben alle kamers een balkon met uitzicht op het centrum en de prachtige omgeving.

Hotel Siegelerhof beschikt over een knusse ontbijtruimte in Tiroler sfeer waar je 's morgens heerlijk kunt ontbijten met verse broodjes.  Vanuit het hotel loop je zo het centrum van Mayrhofen in en de gondel vind je op slechts 500 meter afstand. De gratis skibus stopt voor de deur en brengt je er in enkele minuten naartoe. Na het skiën, kun je het glas heffen in van de bruisende après-ski bars van Mayrhofen. Hotel Siegelerhof beschikt zelf ook over een hele gezellige bar: Mike's Sportsbar.

Dit is de perfecte plek om een drankje te drinken aan de bar of om een spannende sportwedstrijd te volgen! Voor een heerlijk diner loop je zo het centrum in, waar in een van de vele gezellige restaurants kunt genieten van een heerlijke avond..Kaart

Eigenschappen
Naam Hotel Siegelerhof
Oostenrijk
Mayrhofen
Type Wintersport
Aanbieder Bizztravel-Wintersport
Service Logies en ontbijt
Regio Zillertal