Chalet Hôtel Isatis

Prijs : € 135

Frankrijk

Les Menuires

Wintersport


Chalet Hôtel Isatis Ga naar Frankrijkhuis-n...

voor € 135

Bekijk alle informatie en beschikbaarheid bij Frankrijkhuis-nl.

Het hotel heeft in totaal 17 suites, verdeeld over 4 etages.

De receptie bevindt zicht op 1e etage met salondeel, heerlijke banken waar je rustig kunt lezen.
Elke suite is anders ingericht, telkens met het idee een klein chalet te creëren. Je hebt altijd een living met (elektrische) open haard, sfeervolle zitbank(en) en/of fauteuils, flatscreen TV met DVD speler, kluisje, WiFi en jacuzzi op het balkon (piste/oost of dal/westzijde).

Sommige suites hebben een zgn. mezzanine: een half-open bovenverdieping, vaak onder het dak, per trap vanuit de living bereikbaar..

Alweer meerdere winters geleden opende Chalet Hôtel Isatis haar unieke verblijfsconcept direct aan de skipistes van Les Menuires.

Het sfeervolle en luxe chalet ligt in de wijk Bruyères en herbergt zeventien suites. De suites van Chalet Hôtel Isatis zijn een mix van een hotelkamer en een appartement. Ze zijn verschillend in grootte en geschikt voor 2 tot 12 personen.
Het unieke zit hier in veel dingen maar het meest in de jacuzzi die elke suite hier op het balkon heeft staan. Heerlijk voor als je wakker wordt en wil genieten van een opstartend wintersport dorp 's ochtend vroeg...

Heerlijk als je terugkomt na een lange dag op de ski's of op je snowboard. Après-ski op je eigen balkon en in je eigen jacuzzi.
De suites van Isatis hebben een warme, houten inrichting, (elektrische) open haard, flatscreen-TV, één of meerdere slaapkamers en een mooie badkamer..Kaart

Eigenschappen
Naam Chalet Hôtel Isatis
Frankrijk
Les Menuires
Type Wintersport
Aanbieder Frankrijkhuis-Nl
Aantal dagen 4
Inbegrepen • Verblijf in de suite • Lakens en handdoeken • Verblijf op basis van halfpension • Onbeperkt gebruik van privé-jacuzzi
Exclusief Verplicht: • Toeristenbelasting, € 1,65 per persoon per dag (v.a. 18 jaar) • Kerst- en Oud & Nieuw diner toeslag • Toeslag extra personen Optioneel: • Alle suites zijn niet-roken • Overdekt parking (op aanvraag) • Huisdieren zijn toegestaan (op aanvraag)
Accomodatie Hotel
Max Personen 8
Faciliteiten Er is een overdekte parking, per suite zijn er 2 plaatsen gereserveerd, maar dit dient wel vooraf te worden opgegeven. Garagedeuren van 1m80 - 2m30. Op de 5e etage (pisteniveau) bevindt zich de skipberging met per suite een skilocker inclusief skischoenwarmers. Iedere suite heeft een eigen jacuzzi op het balkon.
Regio Les 3 Vallées
Transport Eigen vervoer