Das Hotel Panorama

Prijs : € 391

Zwitserland

Hasliberg

Wintersport


Das Hotel Panorama Ga naar Summittravel-nl

voor € 391

Bekijk alle informatie en beschikbaarheid bij Summittravel-nl.

Het 3-sterrenhotel Panorama ligt op de berg naast het tussenstation Reuti.

Het centrum van Meiringen bevindt zich op ca. 16 kilometer van het hotel, wanneer je de auto neemt. Je kan er ook voor kiezen om de gondel naar beneden te nemen. Op ca.

200 meter van het hotel bevinden zich winkels, bars en restaurants.Het hotel beschikt over verschillende faciliteiten. Er is een receptie, lobby, lift, zitruimte, bagageruimte, leesruimte, tv-ruimte, skiberging, bar en restaurant. Het hotel biedt gratis Wi-Fi. Parkeren is tegen betaling (onoverdekt of in de garage).

Je kan ontspannen in de sauna of relaxruimte van het hotel.De comfortabele kamers in hotel Panorama beschikken over een telefoon, satelliet-tv, balkon of terras en badkamer met o.a. een douche, toilet en föhn. De oppervlaktes van de kamers: 1-pers.kmr: ca. 18 m2; 2/3-pers.kmr: 24 m2; 2/3/4-pers.kmr: 35 m2; 2/3/4-pers.familiekmr: 45 m2.

De familiekamer heeft 2 slaapruimtes en 1 badkamer. Extra personen in de kamer slapen op een extra bed, bedbank of in een stapelbed.Het verblijf is op basis van halfpension. ’s Ochtends bestaat het ontbijt uit een buffet en ’s avonds kan je aanschuiven voor een 4-gangendiner..Kaart

Eigenschappen
Naam Das Hotel Panorama
Zwitserland
Hasliberg
Type Wintersport
Aanbieder Summittravel-Nl
Nachten min 3
Nachten max 7
Service halfpension
Skipas incl yes
Transport Eigen vervoer
Regio Meiringen-Hasliberg