Chalet La Lauze

Prijs : € 285

Frankrijk

Les Deux Alpes

Wintersport


Chalet La Lauze Ga naar Summittravel-nl

voor € 285

Bekijk alle informatie en beschikbaarheid bij Summittravel-nl.

Maximaal 14 personen, 7 slaapkamers, 4 badkamers (ca.

180 m2)(met privé zwembad en sauna)Chalet La Lauze is rustig gelegen in Vénosc (*) op ca. 400 meter van de Venosc skilift! Deze brengt je naar het grote skigebied van Les Deux Alpes. Chalet La Lauze (ca. 180m2) heeft 15 bedden maar is om veiligheidsredenen geschikt voor maximaal 14 personen en beschikt over 7 slaapkamers en 4 badkamers.

Chalet Le Pleynet ligt naast dit chalet. Deze kunnen samen worden gehuurd voor maximaal 28 personen.Het chalet heeft een comfortabele woonkamer met televisie en een eetkamer met open keuken. De keuken is van o.a. de volgende gemakken voorzien: oven, magnetron, vaatwasser, koelkast met vriesgedeelte en kookplaten.Er zijn 7 slaapkamers en 4 badkamers beschikbaar in Chalet La Lauze:
1 slaapkamer met 2-persoonsbed
1 slaapkamer met 1-persoonsbed
3 slaapkamers met twee 1-persoonsbedden
2 slaapkamers met drie 1-persoonsbedden
4 badkamers (3 met douche) en 5 toiletten
Ook is er een terras en een tuin aanwezig bij het chalet en kun je gebruik maken van het privé zwembad en de sauna. Ook heb je de beschikking over een wasmachine en Wi-Fi.

Er zijn parkeerplaatsen bij het chalet.Het verblijf is op basis van logies.(*) Venosc is een rustig dorpje vlakbij Les Deux Alpes. Als je met de auto naar les Deux Alpes wilt gaan, dan moet je helemaal om de berg heen rijden (duur ca 30 min). Met de skilift Venosc ben je er sneller..Kaart

Eigenschappen
Naam Chalet La Lauze
Frankrijk
Les Deux Alpes
Type Wintersport
Aanbieder Summittravel-Nl
Nachten min 7
Nachten max 7
Afstand tot skilift 400
Afstand tot piste 400
Service logies
Skipas incl yes
Transport Eigen vervoer
Regio Les Deux Alpes 3600