Pension Urbingerhof

Prijs : € 339

Oostenrijk

Gerlos

Wintersport


Pension Urbingerhof Ga naar Summittravel-nl

voor € 339

Bekijk alle informatie en beschikbaarheid bij Summittravel-nl.

Pension Urbingerhof is een gezellige accommodatie met een top ligging naast de Isskogelbahn skilift.

Bij goede sneeuwcondities kun je vanuit het pension naar de skilift skïen. En na een geslaagde dag op de pistes ski je zo terug naar het pension. Een ideale ligging, ski-in/ski-out! Het centrum van Gerlos ligt op een ca 900 meter afstand.Tijdens het verblijf kun je gebruik maken van de skiberging (met schoenendroger). Je kunt gratis parkeren bij de accomodatie en ook gratis gebruik maken van de Wi-Fi.

Restaurants en supermarkten bevinden zich in het centrum van Gerlos. Urbingerhof beschikt over kamers en appartementen. De comfortabele appartementen beschikken over 1 of 2 badkamers met douche en toilet, een woon/slaapkamer en een volledig ingerichte keuken met o.a. een koelkast, magnetron, vaatwasser en oven.

Let op! De 2/3-persoonskamers zijn niet voorzien van een keuken. Het verblijf in deze kamers is dan ook op basis van logies & ontbijt.Summit Travel biedt de keuze uit de volgende kamers en appartementen:
2/3-persoonskamer: 2-persoonsbed en bedbank
3-kmr. (max. 4 personen) Seespitzblick: 2 slaapkamers en 2 badkamers (ca.

52m2)
3-kmr (max. 5 personen) Isskogelblick: 2 slaapkamers waarvan 1 met een extra bedbank, 1 badkamer (ca. 50m2)
3-kmr (max. 6 personen) Schönachblick: 2-persoonskamer en 4-persoonskamer (2-persoonsbed en 2 bedbanken), 1 badkamer (ca.

49m2) 
Het verblijf in de appartementen is op basis van logies. Je kunt het ontbijt desgewenst wel bijboeken (via Summit Travel of ter plekke). Het verblijf in de 2/3-persoonskamer is op basis van logies & ontbijt..Kaart

Eigenschappen
Naam Pension Urbingerhof
Oostenrijk
Gerlos
Type Wintersport
Aanbieder Summittravel-Nl
Nachten min 3
Nachten max 7
Afstand tot skilift 200
Afstand tot piste 200
Service logies
Skipas incl yes
Transport Eigen vervoer
Regio Zillertal