Appartementen Morzine

Prijs : € 393

Frankrijk

Morzine

Wintersport


Appartementen Morzine Ga naar Summittravel-nl

voor € 393

Bekijk alle informatie en beschikbaarheid bij Summittravel-nl.

In Morzine bieden we meerdere appartementencomplexen aan: van middenin het centrum tot aan enkele km's buiten het centrum van Morzine.

De pistes en het centrum zijn altijd snel te bereiken, eventueel met de skibus die door het dorp rijdt.De studio's en appartementen zijn allemaal anders qua inrichting, de meesten vrij standaard en functioneel, sommigen wat luxer en ruimer. Je kunt uitgaan van minimaal een goed ingerichte keuken met 2 of 4 kookplaten, koelkast, oven of magnetron en vaak ook een vaatwasser. Elk appartement is verder uitgerust met 1 of meerdere badkamers (met bad en/of douche), 1 of meerdere toiletten. Qua slaapplaatsen moet  je ervan uitgaan dat er bij maximale bezetting 2 mensen in de woonkamer op een bedbank slapen.We geven in het reisvoorstel exact aan welk appartement we je kunnen aanbieden (d.m.v.

beschrijving en foto's). Geef je wensen door m.b.t. locatie en indeling van het appartement, dan kunnen wij bekijken welk appartement het beste op de wensen aansluit. De foto's op de website zijn indicatief.Summit Travel biedt de keuze uit de volgende typen appartementen:
Studio max. 4 pers: bedbank(en) en/of stapelbed(den)
2-kmr max.

4 pers: 1 slpkmr
3-kmr max. 6 pers: 2 slpkmrs
In de prijstabel worden richtprijzen aangegeven. Een enkele keer is een appartement in de prijsklasse die we aanbieden niet meer beschikbaar, maar kunnen we wel een iets goedkoper of duurder appartement aanbieden. Dit stemmen we meteen na de aanvraag met je af.Het verblijf is op basis van logies..Kaart

Eigenschappen
Naam Appartementen Morzine
Frankrijk
Morzine
Type Wintersport
Aanbieder Summittravel-Nl
Nachten min 7
Nachten max 7
Afstand tot skilift 250
Afstand tot piste 250
Service logies
Skipas incl yes
Transport Eigen vervoer
Regio Les Portes du Soleil