Chalet La Brise

Prijs : € 939

Frankrijk

Tignes

Wintersport


Chalet La Brise Ga naar Sunweb-Winter

voor € 939

Bekijk alle informatie en beschikbaarheid bij Sunweb-Winter.

Chalet La Brise is een ruim en comfortabel chalet op een mooie locatie in Tignes.

Het is omringd door bomen en door de witte buitenkant in de verder ook wondere witte wereld, lijkt het bijna sprookjesachtig. De pistes en dichtstbijzijnde lift vind je al op 250 meter. Het chalet is comfortabel en sfeervol ingericht, met gebruik van rode accenten. Zelfs de mooie, moderne keuken is in de kleur uitgevoerd.

De woonkamer en 6 slaapkamers zijn verdeeld over 3 verdiepingen, dus er is voor heel de familie of vriendengroep de ruimte. Na een dag slalommen op de piste is het leuk om 's avonds nog even het centrum van Tignes Les Brévières in te gaan. Dit is een traditioneel dorpje met smalle straatjes en vele kleine winkeltjes. In een van de restaurants of bars kun je genieten van een goed diner of een gezellig drankje..Kaart

Eigenschappen
Naam Chalet La Brise
Frankrijk
Tignes
Type Wintersport
Aanbieder Sunweb-Winter
Service Logies
Sterren 3
Rating 0
Faciliteiten borg: circa 900,00 € per eenheid per verblijf contant te betalen (ter plekke te betalen, verplicht)parkeerterrein (beperkt beschikbaar)wi-fi in openbare ruimte (gratis)borg (contant te betalen)eindschoonmaakelektriciteittoeristenbelasting (contant te betalen)linnengoed exclusief (bedlinnen + handdoeken)babybedjekinderstoel (niet beschikbaar)elektriciteit: bij de reissom inbegrepenbabybedje: gratis (op te geven bij reservering)babybedjekinderstoel (niet beschikbaar)toeristenbelasting: voor deelnemers met leeftijd vanaf 12 jaar circa 0,90 € per persoon per nacht contant te betalen (ter plekke te betalen, verplicht)plaats op parkeerterrein: circa 90,00 € per nacht (ter plekke te betalen, verplicht)lakenpakket: op aanvraag circa 15,00 € per set per week (op te geven bij reservering, ter plekke te betalen)lakenpakket:, circa 10,00 € per set () (op te geven bij reservering, ter plekke te betalen, op aanvraag)lakenpakket:, circa 14,00 € per set () (op te geven bij reservering, ter plekke te betalen, op aanvraag)handdoekenpakket: op aanvraag circa 7,00 € per set (op te geven bij reservering, ter plekke te betalen)eindschoonmaak: circa 200,00 € per eenheid per verblijf (ter plekke te betalen)huisdieren, excl. voer: op aanvraag circa 50,00 € per week (ter plekke te betalen)parkeerterrein (beperkt beschikbaar)wi-fi in openbare ruimte (gratis)borg (contant te betalen)eindschoonmaakelektriciteittoeristenbelasting (contant te betalen)linnengoed exclusief (bedlinnen + handdoeken)huisdieren niet toegestaanelektriciteit: bij de reissom inbegrepenbabybedje: gratis (op te geven bij reservering)
Regio Tignes - Val d'Isère