Les Terrasses D'eos

Prijs : € 228

Frankrijk

Flaine

Wintersport


Les Terrasses D'eos Ga naar Summittravel-nl

voor € 228

Bekijk alle informatie en beschikbaarheid bij Summittravel-nl.

Résidence Les Terrasses d'Eos is gelegen in Flaine Montsoleil, een autovrij deel van Flaine waarvan alle gebouwen directe toegang bieden tot de pistes en tot de kabelbaan.

Deze kabelbaan zorgt voor de verbinding tussen het skidorp Flaine en het skigebied Le Grand Massif.De résidence Les Terrasses d'Eos bestaat uit in totaal 136 appartementen, verspreid over twee gebouwen. De résidence heeft een verwarmd buitenzwembad, jacuzzi, fitnessruimte, stoombad en sauna, bagageruimte, lounge en uitleenservice van zowel spellen en boeken als huishoudelijke zaken.Het interieur van de appartementen in Les Terrasses d'Eos is aangenaam en gezellig. Alle appartementen beschikken over een woonkamer met tv, telefoon, bedbank voor 2 personen en keukenhoek met o.a. koelkast, oven, keramische kookplaat en vaatwasser.

De meeste appartementen hebben ook een Nespresso machine (capsules te koop bij de receptie).In de slaapkamers tref je een 2-persoonsbed of twee 1-persoonsbedden. Er is altijd één badkamer met bad, de eventuele tweede badkamer is voorzien van een douche. Alle appartementen beschikken verder over een apart toilet (m.u.v. de 2-kamerappartementen), kluisje, Wi-Fi (gratis basispakket voor e-mail/WhatsApp, meerkosten bij grootverbruik) en balkon of terras.

En .. de bedden zijn bij aankomst voor je opgemaakt!  De Type B appartementen hebben t.o.v. Type A een iets betere ligging met mooi uitzicht en zijn een stukje ruimer.Summit Travel biedt de keuze uit de volgende typen appartementen:
2-kmr (max. 4 personen) Type A: 1 slaapkamer, 1 badkamer (30-32 m2)
2-kmr (max.

4 personen) Type B: 1 slaapkamer, 1 badkamer (33-37 m2)
3-kmr (max. 6 personen) Type A: 2 slaapkamers, 2 badkamers (46-48 m2)
3-kmr (max. 6 personen) Type B: 2 slaapkamers, 2 badkamers (49-56 m2)
4-kmr (max. 8 personen): 3 slaapkamers, 2 badkamers (68-80 m2)
Je verblijft op basis van logies.

Desgewenst kun je tegen betaling gebruik maken van de broodjesservice..Kaart

Eigenschappen
Naam Les Terrasses D'eos
Frankrijk
Flaine
Type Wintersport
Aanbieder Summittravel-Nl
Nachten min 2
Nachten max 9
Afstand tot skilift 200
Afstand tot piste 20
Service logies
Skipas incl 1
Transport Eigen vervoer
Regio Le Grand Massif