Résidence Dome De Polset

Prijs : € 331

Frankrijk

Val Thorens

Wintersport


Résidence Dome De Polset Ga naar Summittravel-nl

voor € 331

Bekijk alle informatie en beschikbaarheid bij Summittravel-nl.

Gelegen in het rustige deel van Val Thorens in de wijk Slalom bevinden zich de appartementen van Résidence Dome de Polset.

De résidence ligt naast het skipaskantoor en heeft het centrum met winkels en restaurants in de nabije omgeving. Met toegang tot de pistes bijna naast de deur, hebben de appartementen een gunstige locatie.
In Résidence Dome de Polset bevinden zich meerdere soorten appartementen. Elk appartement is uitgerust met minimaal 1 badkamer met ligbad of douche, minimaal 1 toilet, een keukentje met 2 of 4 kookplaten, koelkast, vaak met oven of magnetron, koffiezetapparaat en vaak ook een vaatwasmachine, een eethoek en meestal een balkon. In alle gevallen zijn er in de woonkamer 2 slaapplaatsen op bedbanken en in de slaapkamers en slaapcabines 2 losse bedden of een 2-persoonsbed of een stapelbed. 
In de prijstabel zie je welke specifieke appartementen er beschikbaar zijn in deze résidence. Als je op een prijs klikt zie je in de rechterbalk alle informatie over dat specifieke appartement en rechtsboven de betreffende foto´s.

Je verblijft hier op basis van logies..Kaart

Eigenschappen
Naam Résidence Dome De Polset
Frankrijk
Val Thorens
Type Wintersport
Aanbieder Summittravel-Nl
Nachten min 6
Nachten max 8
Afstand tot skilift 200
Afstand tot piste 100
Service logies
Skipas incl 1
Transport Eigen vervoer
Regio Les Trois Vallées