Résidence La Forêt (Voordeeltarief)

Prijs : € 239

Frankrijk

Flaine

Wintersport


Résidence La Forêt (Voordeeltarief) Ga naar Sunweb-Winter

voor € 239

Bekijk alle informatie en beschikbaarheid bij Sunweb-Winter.

Résidence de la Forêt heeft een ideale ligging in Flaine, in de hoogste wijk Forêt.

De appartementen liggen op 100 meter van de piste Aigue Marine en de skilift Grands Vans, maar ook dicht bij het gezellige centrum van Flaine Forêt. De skilift is 's ochtends zelfs gemakkelijk op de ski's te bereiken. De appartementen zijn ruim en modern ingericht. Ook is er een mooie lobby, waar het na een actieve dag op de piste weer heerlijk relaxen is.Bij de résidence vind je bar/restaurant Le Diamant Noir.

Hier kun je terecht voor een snelle hap en ook is het een populaire plek voor een drankje na het skiën. Er is geregeld een happy hour, live bands en ook kun je een avondje poolen. Meer een bowl-fan? Dat kan in Galaxy Bowling, aan het begin van de wijk. Nog een populaire bar is The White Pub, in de wijk Flaine Forum.

Er hangt een Britse sfeer en ze serveren hier een groot aantal bieren. Met de lift, die de verschillende wijken verbindt, sta je hier zo..Kaart

Eigenschappen
Naam Résidence La Forêt (Voordeeltarief)
Frankrijk
Flaine
Type Wintersport
Aanbieder Sunweb-Winter
Service Logies
Sterren 3.5
Rating 8.1
Faciliteiten toeristenbelasting: circa 2,20 € per persoon per nacht contant of per creditcard te betalen (ter plekke te betalen, verplicht)extra handdoekenpakket: circa 9,00 € per set (ter plekke te betalen)extra lakenpakket: circa 9,00 € per set (ter plekke te betalen)huisdieren, excl. voer: circa 75,00 € per week (ter plekke te betalen)babypakket: circa 45,00 € per set per verblijf (ter plekke te betalen)Officiële classificatie: 3 sterrenreceptie (geopend: zaterdag van 08:00 tot 22:00 uur, zondag t/m vrijdag van 09:00 tot 12:00 uur en van 17:00 tot 20:00 uur)sleuteladres bij: flaine foretkluisje (op de kamer)lobbykamers voor mindervaliden aanwezigvoorzieningen voor mindervalidenwi-fi op de kamer (gratis), bij de receptie (tegen betaling)borg (per creditcard te betalen)eindschoonmaaktoeristenbelasting (contant of per creditcard te betalen)bedlinnen inclusiefhanddoeken inclusiefminisupermarkt (in de directe omgeving)huisdieren toegestaaneindschoonmaak (excl.keuken): bij de reissom inbegrepenhanddoekenpakket: bij de reissom inbegrepenlakenpakket: bij de reissom inbegrepensleuteladres bij: flaine foretkluisje (op de kamer)lobbywi-fi op de kamer (gratis), bij de receptie (tegen betaling)borg (per creditcard te betalen)eindschoonmaaktoeristenbelasting (contant of per creditcard te betalen)minisupermarkt (in de directe omgeving)bedlinnen inclusiefhanddoeken inclusiefbabypakket bestaande uit: (babybedje (incl. linnengoed), kinderstoel)kinderspeelruimtebiljarttafelvoetbaleindschoonmaak (excl.keuken): bij de reissom inbegrepenhanddoekenpakket: bij de reissom inbegrepenlakenpakket: bij de reissom inbegrepenbabypakket bestaande uit: (babybedje (incl. linnengoed), kinderstoel)kinderspeelruimtebiljarttafelvoetbalborg: circa 100,00 € per persoon per verblijf per creditcard te betalen (ter plekke te betalen, verplicht)
Regio Le Grand Massif