Résidence Le Grand Ermitage

Prijs : € 622

Frankrijk

Châtel

Wintersport


Résidence Le Grand Ermitage Ga naar Sunweb-Winter

voor € 622

Bekijk alle informatie en beschikbaarheid bij Sunweb-Winter.

Résidence Le Grand Ermitage is een mooie résidence die in chalet-stijl is gebouwd, met veel gebruik van hout waardoor het goed in de omgeving past.

De skibus stopt hier voor de deur, dus je hoeft niet met alle zware spullen te sjouwen. De appartementen zijn ruim en modern ingericht en hebben allemaal een balkon of terras waar het heerlijk van de zon genieten is.

Aan de ontspanning is ook gedacht; er is een prachtig wellnesscenter. Zo ga je de volgende dag weer relaxed de piste op!.Kaart

Eigenschappen
Naam Résidence Le Grand Ermitage
Frankrijk
Châtel
Type Wintersport
Aanbieder Sunweb-Winter
Sterren 4
Rating 7.8
Faciliteiten borg: circa 450,00 € per eenheid per verblijf (ter plekke te betalen, verplicht)shuttlebusparkeerterreinwi-fi op de kamer (gratis), bij de receptie (gratis)bedlinnen inclusieflinnenpakket (bedlinnen en handdoeken): bij de reissom inbegrepenwi-fi bij de receptie: gratiswi-fi op de kamer: gratishuisdieren, excl. voer: circa 42,00 € per verblijf (op te geven bij reservering, ter plekke te betalen)receptieshuttlebusparkeerterreinwi-fi op de kamer (gratis), bij de receptie (gratis)bedlinnen inclusiefhuisdieren toegestaanlinnenpakket (bedlinnen en handdoeken): bij de reissom inbegrepenwi-fi bij de receptie: gratiswi-fi op de kamer: gratiseindschoonmaak (excl.keuken): circa 150,00 € per eenheid per verblijf (ter plekke te betalen, verplicht)plaats in parkeergarage: circa 35,00 € per week (ter plekke te betalen, verplicht)toeristenbelasting: (ter plekke te betalen, verplicht)
Regio Les Portes du Soleil