Chalet Lievre Blanc

Prijs : € 5652

Frankrijk

Alpe d Huez

Wintersport


Chalet Lievre Blanc Ga naar Sunweb-Winter

voor € 5652

Bekijk alle informatie en beschikbaarheid bij Sunweb-Winter.

Chalet Lievre Blanc ligt in Alpe d'Huez in de wijk Cognet.

Dit chalet heeft een ideale ligging: direct aan de piste en is dus een echte ski in-ski-out! Er zijn 7 ruime slaapkamers in het chalet. Alle kamers hebben een balkon, bad of douche.

Het chalet is in klassieke stijl ingericht, maar wel voorzien van modern comfort. Daarnaast kun je hier genieten van een hottub, sauna, open haard, televisie, muziekinstallatie, skiruimte en een ondergrondse parkeerplaats..Kaart

Eigenschappen
Naam Chalet Lievre Blanc
Frankrijk
Alpe D Huez
Type Wintersport
Aanbieder Sunweb-Winter
Sterren 4
Rating 9.9
Faciliteiten jacuzzi binnen (gratis)sauna (gratis)parkeergaragewi-fi op de kamer (gratis)borg (per creditcard te betalen)bedlinnen inclusiefhanddoeken inclusiefjacuzzi binnen (gratis)sauna (gratis)schoonmaak kamerwi-fi op de kamer: bij de reissom inbegrepenlinnenpakket (bedlinnen en handdoeken): bij de reissom inbegrepeneindschoonmaak (excl.keuken): bij de reissom inbegrepenopgemaakte bedden bij aankomst: bij de reissom inbegrepentotaal aantal kamers: 7totaal aantal verdiepingen: 4kindvriendelijk complexparkeergaragewi-fi op de kamer (gratis)borg (per creditcard te betalen)bedlinnen inclusiefhanddoeken inclusiefschoonmaak kamerwi-fi op de kamer: bij de reissom inbegrepenlinnenpakket (bedlinnen en handdoeken): bij de reissom inbegrepeneindschoonmaak (excl.keuken): bij de reissom inbegrepenopgemaakte bedden bij aankomst: bij de reissom inbegrepentoeristenbelasting: voor deelnemers met leeftijd vanaf 18 jaar circa 3,30 € per persoon per dag (ter plekke te betalen, verplicht)borg: circa 750,00 € per verblijf per creditcard te betalen (ter plekke te betalen, verplicht)
Regio Alpe d'Huez Grand Domaine Ski