Hotel Escapade

Prijs : € 319

Frankrijk

Alpe d Huez

Wintersport


Hotel Escapade Ga naar Sunweb-Winter

voor € 319

Bekijk alle informatie en beschikbaarheid bij Sunweb-Winter.

Hotel Escapade ligt in de wijk Vieil Alpe van het welbekende Alpe d'Huez.

Het hotel heeft een fijne ligging direct aan de piste, dus binnen een mum van tijd sta je boven. Tevens zijn er in de directe omgeving verschillende winkels en restaurants te vinden.De kamers zien er goed verzorgd uit en bieden alle comfort die je wenst tijdens een skivakantie.

In het hotel heb je de mogelijkheid om een drankje te doen in de bar waar een knusse sfeer heerst. Toe aan wat ontspanning? Kom dan tot rust in de wellnessruimte, waar je een sauna, stoombad en bubbelbad vindt..Kaart

Eigenschappen
Naam Hotel Escapade
Frankrijk
Alpe D Huez
Type Wintersport
Aanbieder Sunweb-Winter
Service LogiesLogies ontbijt
Sterren 3
Rating 0
Faciliteiten toeristenbelasting: circa 2,50 € per nacht (ter plekke te betalen, verplicht)totaal aantal kamers: 28ontbijtruimtewi-fi in openbare ruimte (gratis)borg (contant te betalen)bedlinnen inclusiefhanddoeken inclusiefdiverse winkeltjes (in de directe omgeving)discotheek (in de directe omgeving)nachtclub (in de directe omgeving)schoonmaak kamerhuisdieren niet toegestaanlinnenpakket (bedlinnen en handdoeken): bij de reissom inbegrepenbabybedje: op aanvraag gratis (op te geven bij reservering)wi-fi in openbare ruimte: bij de reissom inbegrepenwi-fi op de kamer: bij de reissom inbegrepenwi-fi bij de receptie: bij de reissom inbegrepeneindschoonmaak: bij de reissom inbegrepenopgemaakte bedden bij aankomst: bij de reissom inbegrepenhuisdieren, excl. voer: 50,00 € per week (op te geven bij reservering)wellnesscenter/spa (toegang gratis): sauna (gratis), turks stoombad (gratis)drinkgelegenheden: barontbijtruimtedrinkgelegenheden: barwi-fi in openbare ruimte (gratis)borg (contant te betalen)diverse winkeltjes (in de directe omgeving)discotheek (in de directe omgeving)nachtclub (in de directe omgeving)bedlinnen inclusiefhanddoeken inclusiefwellnesscenter/spa (toegang gratis): sauna (gratis), turks stoombad (gratis)schoonmaak kamerlinnenpakket (bedlinnen en handdoeken): bij de reissom inbegrepenbabybedje: op aanvraag gratis (op te geven bij reservering)wi-fi in openbare ruimte: bij de reissom inbegrepenwi-fi op de kamer: bij de reissom inbegrepenwi-fi bij de receptie: bij de reissom inbegrepeneindschoonmaak: bij de reissom inbegrepenopgemaakte bedden bij aankomst: bij de reissom inbegrepenhuisdieren, excl. voer: 50,00 € per week (op te geven bij reservering)
Regio Alpe d'Huez Grand Domaine Ski