Hotel Europe Davos

Prijs : € 756

Zwitserland

Davos

Wintersport


Hotel Europe Davos Ga naar Wintertrex-nl

voor € 756

Bekijk alle informatie en beschikbaarheid bij Wintertrex-nl.

Hotel Europe Davos (4-sterren) in Davos.

Het comfortabele 4-sterren Hotel Europe Davos is centraal in Davos Platz gelegen, direct bij de Schatzalpbahn en op ca.

1 km van de bergbaan Jakobshornbahn. Een skibus stopt op ca. 200 m van de accommodatie.
Tot de faciliteiten van de moderne accommodatie behoren een receptie met ontvangstgedeelte, lobby, verblijfsruimte, lift, Wi-Fi (in de lobby en verblijfsruimte), restaurant en een skiruimte.

Een parkeergarage ligt ongeveer 20 m verderop (tegen betaling).
Het gratis wellnessgedeelte met zwembad, sauna en rustruimte kunt u gratis gebruiken (openingsuren zie uithang ter plaatse). Bovendien is er een fitnessruimte.
Ter plaatse ontvang je in de periode van 17-12-2021 tot 27-03-2022 of een gratis heen- en terugreis naar de Schatzalp, een dagpas voor het skigebied Schatzalp/Strela of een dagpas voor de rodelbaan Schatzalp per persoon (verkrijgbaar bij de receptie, wijzigingen onder voorbehoud, zie informatie ter plaatse; let op de openings- en bedrijfstijden van de gondelbaan Schatzalp)..Kaart

Eigenschappen
Naam Hotel Europe Davos
Zwitserland
Davos
Type Wintersport
Aanbieder Wintertrex-Nl
Regio Davos/Klosters
Ski Regio Davos Klosters Mountains
Provincie Graubünden
Faciliteiten Lift;Bar;Internet;Parkeergarage;Huisdieren mogelijk;Zwembad;Sauna;Fitnessruimte
Sterren 4
Rating 8
Afstand tot piste 1000
Inclusief Overnachting zoals geboektVerzorging zoals geboekt2-, 3- of 4-daagse skipas Davos Klosters Mountains, 6-daagse-skipas Davos Klosters Mountains (Waarde van de skipas tot € 352) Uitzonderingen zie boekingsprocesGebruik van het wellnessgedeelte (zie beschrijving)Gebruik van de fitnessruimteBadjas te leen (op aanvraag)Kerst- en oudejaarsmenu (zie beschrijving)Wi-FiKluis (in de kamer)Kinderbed (op aanvraag)Kinderstoel (volgens beschikbaarheid)
Exclusief Toeristenbelasting: ca. CHF 5,90 per persoon/nachtKeycard: 5,- CHF (niet inwisselbaar)Keycard: CHF 5,- (kan niet worden vergoed)
Transport eigen vervoer